Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9.00-17.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.01.2019
Přehled barev pro nitě Micro a Nano Cord, provazy a padákové šňůry Paracord 550 a Paracord 275
Paleta námi nabízených barevných variant paracordu, nano cordu a mico cordu či pomocných lan a provazů. číst celé
06.12.2015
Velikosti lan
Přehledná tabulko rozměrů a použití všech provázků a šňůr z naši nabídky. číst celé
22.08.2015
Co je to Paracord?
Historie vzniku padákové šňůry tedy nejvíce známým pod názvem Paracord číst celé
Zobrazit všechny články

paleta barev paracord

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.svetlan.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.svetlan.cz
  1. Společnost Progress mode s.r.o. , se sídlem nám. ČSA 86, Terezín 41155, IČ 62243888, zapsaná u u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 8257, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno při některých krocích také třetí stranou. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem online platební brány, provozované ComGate, a.s. Sídlo: Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00 IČ: 265 08 842, DIČ CZ26508842
    • Dopravce, Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Dopravce, PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
    • Dopravce, Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • Dopravce, IN TIME SPEDICE, spol. s r.o., Pobřežní 18/16, Praha 8, 18600
    • Dopravce, Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@progressmode.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.slapacikolo.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem službyMailChimp, The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 US
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
 
 
 

 

 

Prodejna:

Progress Mode s.r.o.
Zítkova 784/5
41201, Litoměřice
(vedle pivovaru Labuť v prodejně Šlapací kolo)

Proč nakoupit u nás?

Pro věrné zákazníky máme mnoho výhod.

  • Věrnostní  SLEVA 5% na další nákupy
  • Čím více nakoupíte tím větší slevu získáte - až 27%
  • Doprava ZDARMA při objednávce nad 2.000,-
  • Sleva 2% při platbě předem
  • Platba online kartou v zabezpečeném prostředí
  • U nás skladem znamená opravdu skladem
  • zboží skladem odesíláme okamžitě (nejpozději do 24h)
Jsme tu pro vás:

Online 24h/7dní v týdnu

Po-Pá - 9:00-17:00
So: zavřeno

Všechny obrázky, popisky a texty jsou chráněny autorským právem
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.