Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9.00-17.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.01.2019
Přehled barev pro nitě Micro a Nano Cord, provazy a padákové šňůry Paracord 550 a Paracord 275
Paleta námi nabízených barevných variant paracordu, nano cordu a mico cordu či pomocných lan a provazů. číst celé
06.12.2015
Velikosti lan
Přehledná tabulko rozměrů a použití všech provázků a šňůr z naši nabídky. číst celé
22.08.2015
Co je to Paracord?
Historie vzniku padákové šňůry tedy nejvíce známým pod názvem Paracord číst celé
Zobrazit všechny články

paleta barev paracord

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Progress mode s.r.o. , se sídlem nám. ČSA 86, Terezín 41155, IČ 62243888, zapsaná u u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 8257, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@progressmode.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 
 
 

 

 

Prodejna:

Progress Mode s.r.o.
Zítkova 784/5
41201, Litoměřice
(vedle pivovaru Labuť v prodejně Šlapací kolo)

Proč nakoupit u nás?

Pro věrné zákazníky máme mnoho výhod.

  • Věrnostní  SLEVA 5% na další nákupy
  • Čím více nakoupíte tím větší slevu získáte - až 27%
  • Doprava ZDARMA při objednávce nad 2.000,-
  • Sleva 2% při platbě předem
  • Platba online kartou v zabezpečeném prostředí
  • U nás skladem znamená opravdu skladem
  • zboží skladem odesíláme okamžitě (nejpozději do 24h)
Jsme tu pro vás:

Online 24h/7dní v týdnu

Po-Pá - 9:00-17:00
So: zavřeno

Všechny obrázky, popisky a texty jsou chráněny autorským právem
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.